Tilburg (TilburgMentaal)

Volwassenen

TilburgMentaal is een zelfstandig behandelcentrum voor ambulante psychiatrie, psychologische behandeling, psychotherapie en personal coaching. We zijn onlangs overgenomen door zorginstelling Virenze die als landelijke instelling met ongeveer 30 vestigingen verspreid door het land, TilburgMentaal onder haar hoede zal nemen.

Waarom kiezen voor Virenze-TilburgMentaal?

Het voordeel van Virenze-TilburgMentaal is, dat u door psychiaters, psychotherapeuten, psychologen en verpleegkundig therapeuten behandeld kunt worden. De behandeling kan dus optimaal afgestemd worden op uw behoeften. En dit in een kleinschalige en vriendelijke omgeving, waarin u zich geen nummer voelt.

Heeft u naast psychologische behandeling ook medicatie nodig? Dan kan de psychiater u daarbij adviseren en begeleiden. Voor traumabehandeling is er de mogelijkheid voor EMDR-behandeling.

Virenze-TilburgMentaal heeft het focus op ADHD, depressies, angst- stoornissen, trauma, en (onderzoek van) autisme spectrum stoornis. Door deze specialisatie kan er een veel hogere kwaliteit geleverd worden dan wanneer alles een beetje behandeld wordt.

Extra locatie in Tilburg

Adres: 
Medisch Centrum Beethoven
Beethovenlaan 332-338, 5011 LN Tilburg (Noord)
 

Aanwezigheid:
maa, din, don en vrijdag. 
Op maandag wordt er ook ’s avonds gewerkt op deze locatie.
 

Aanmelden:
Gelieve zich aan te melden via het online aanmeldformulier, kies voor de vestiging Tilburg en vermeld bij 'opmerkingen' dat u zich aanmeldt voor de locatie op de Beethovenlaan.
 

Behandelaanbod:
Vanuit het Medisch Centrum Beethoven, waar tal van disciplines zijn gevestigd waaronder een tweetal huisartsenpraktijken, wordt hulp verleend aan volwassenen en ouderen. Het volledige aanbod wordt in samenwerking met het multidisciplinaire team in Breda aangeboden. Dit team Volwassenenzorg bestaat uit een psychiater, (GZ-)psychologen, psychotherapeuten, een klinisch psycholoog  en een verpleegkundig specialist GGZ. Daarbij wordt nauw samengewerkt met de huisartsen uit het gezondheidscentrum en de wijk. Behandeling richt zich op zowel GB-GGZ als S-GGZ en er is een breed aanbod waaronder diagnostiek, medicamenteuze behandeling, cognitieve gedragstherapie en EMDR. 

Voor meer informatie over ons behandelaanbod in Tilburg kunt u contact opnemen met het secretariaat in Tilburg.

Virenze streeft ernaar om zonder wachtlijst te werken op al haar vestigingen. Dat wil zeggen dat u een afspraak krijgt binnen een periode van max. 4 weken, tenzij hieronder anders vermeld.

let op: de wachttijden zijn variabel en kunnen dus afwijken van de daadwerkelijke wachttijd. Om het zeker te weten kunt u het beste contact opnemen met de betreffende locatie
 

Actuele Wachttijden

Zoek uw vestiging

Met 30 vestigingen in het hele land vind je snel een lokatie in jouw omgeving.