Maastricht / afdeling Prima

Volwassenen

Iedereen loopt wel eens te piekeren en iedereen voelt zich wel eens wat somber. Vaak kun je deze problemen zelf of met hulp van vrienden en familie oplossen. Lukt dat niet en blijf je klachten houden, dan kan een psycholoog van Prima Virenze je helpen.

Voor wie?
Prima Virenze is er voor iedereen: kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Je kunt met een breed scala aan veelvoorkomende klachten bij Prima Virenze terecht, van opvoedingsproblemen tot relatieproblemen, van onbegrepen vermoeidheidsklachten tot problemen met ouder worden.

Zo werkt het
Prima Virenze werkt heel praktisch. De aanpak is erop gericht je binnen acht gesprekken verder te helpen. Daarna kun je de draad zelf weer oppakken. Heb je meer hulp nodig? Dan zorgt Prima ervoor dat je die krijgt.

Een afspraak maken
Je huisarts, bedrijfsarts, medisch specialist of een medewerker van Bureau Jeugdzorg kan je aanmelden voor hulp bij Prima Virenze.

Meer info

m.vandenhombergh@virenze.nl of telefonisch: 043 327 09 07

De wachttijd bij Prima Virenze is ca. 4 weken

let op: de wachttijden zijn een gemiddelde en kunnen dus afwijken van de daadwerkelijke wachttijd. Om het zeker te weten kunt u het beste contact opnemen met de betreffende locatie

voor de actuele wachttijden kunt u contact opnemen met 043-3270907 of mailen met m.vandenhombergh@virenze.nl

Zoek uw vestiging

Met 30 vestigingen in het hele land vind je snel een lokatie in jouw omgeving.