Tip: Maak regelmatig tijd voor plezierige dingen

Iedereen heeft het wel eens druk. Druk met werken, gezin en sociale contacten. Als dit zo af en toe eens voorkomt hoeft dit helemaal geen probleem te zijn. Sommige mensen vinden het zelfs prettig om het druk te hebben!

Als je steeds het gevoel hebt dat je van alles móét, je voortdurend aanpast en je sociale leven een keurslijf geworden is, is het goed om eens naar de verdeling van jouw activiteiten te kijken. Er bestaat in principe twee soorten activiteiten of gebeurtenissen: activiteiten die vooral energie kosten (energievreters) en activiteiten die vooral energie opleveren (energiegevers).

Maak een lijst met plezierige activiteiten en zorg dat je regelmatig tijd maakt voor zo’n activiteit naast de drukte en het ritme van alledag.

Breda

Kind en jeugd
Volwassenen

Meer informatie binnenkort beschikbaar.

Extra locatie in Tilburg

 • Adres
  Medisch Centrum Beethoven
  Beethovenlaan 332-338, 5011 LN Tilburg (Noord)
   
 • Aanwezigheid:
  maa, din, don en vrijdag. 
  Op maandag wordt er ook ’s avonds gewerkt op deze locatie.
   
 • Aanmelden:
  Gelieve zich aan te melden via het online aanmeldformulier, kies voor de vestiging Breda en vermeld bij 'opmerkingen' dat u zich aanmeldt voor de locatie in Tilburg.
   
 • Behandelaanbod:
  Vanuit het Medisch Centrum Beethoven, waar tal van disciplines zijn gevestigd waaronder een tweetal huisartsenpraktijken, wordt hulp verleend aan volwassenen en ouderen. Het volledige aanbod wordt in samenwerking met het multidisciplinaire team in Breda aangeboden. Dit team Volwassenenzorg bestaat uit een psychiater, (GZ-)psychologen, psychotherapeuten, een klinisch psycholoog  en een verpleegkundig specialist GGZ. Daarbij wordt nauw samengewerkt met de huisartsen uit het gezondheidscentrum en de wijk. Behandeling richt zich op zowel GB-GGZ als S-GGZ en er is een breed aanbod waaronder diagnostiek, medicamenteuze behandeling, cognitieve gedragstherapie en EMDR. 

  Voor meer informatie over ons behandelaanbod in Tilburg kunt u contact opnemen met het secretariaat in Breda.

Meer informatie binnenkort beschikbaar.

Virenze streeft ernaar om zonder wachtlijst te werken op al haar vestigingen. Dat wil zeggen dat u een afspraak krijgt binnen een periode van max. 4 weken, tenzij hieronder anders vermeld.

Voor het team 'kind & jeugd':

 • Generalistische Basis GGZ: --
 • Gespecialiseerde GGZ: geen wachtlijst

Voor het team 'volwassenenzorg':

 • Generalistische Basis GGZ: --
 • Gespecialiseerde GGZ: ca. 6 weken na aanmelding