Tip: Plan geregeld een dag, waarop je maar 1 ding tegelijk doet.

Vaak zijn we vanaf 's ochtends al druk aan het plannen. We willen graag zoveel mogelijk dingen tegelijk doen op een dag. Toch is het goed om nu en dan een dag in te plannen, waarop je jezelf bezighoudt met één specifieke taak of activiteit. Dat kan zowel thuis of op het werk. Probeer in het moment aanwezig te zijn en laat al de andere dingen even los. Het vooraf inplannen van zo'n dag geeft rust in je agenda... en in je hoofd.

Breda

Kind en jeugd
Volwassenen

Behandelingen

Deze informatie is binnenkort beschikbaar.

Informatie rond wachttijden

Virenze Breda heeft een wachtlijst. Dat wil zeggen dat u rekening moet houden met wachttijden die we als volgt inschatten:

Voor het team 'kind & jeugd':

  • eerste afspraak: ca. 2 weken na aanmelding
  • start behandeling: ca. 2 weken na eerste afspraak (*)

Voor het team 'volwassenenzorg':

  • eerste afspraak: ca. 6 weken na aanmelding
  • start behandeling: ca. 2 weken na eerste afspraak (*)

(*) in deze fase vindt het benodigde diagnostisch onderzoek plaats

Tijdens de eerste afspraak stelt de hulpverlener vast welke hulp het beste bij uw vraag past. Ook beoordeelt deze of er sprake is van spoed en welke voorafgaande onderzoeken nodig zijn. Vervolgens start -na de aangeduide wachttijd, waarin ook diagnostisch onderzoek kan gebeuren- de fase van behandeling.
 
Op basis van statistische gegevens worden de wachttijden globaal berekend voor alle vestigingen van Virenze. Bekijk hier een overzicht van de berekende historische wachttijden.