Breda

Kind & Jeugd

Meer informatie binnenkort beschikbaar.

Adres
Gezondheidscentrum “de Riete”,
Gezellelaan 18A, 4707 CD Roosendaal

Contact
secretariaat Breda
tel. 076-7630847
breda@virenze.nl en www.virenze.nl

“Als opvoeden niet vanzelf gaat!!”

“Mijn kind blijft veel driftbuien houden”

“mijn kind is erg prikkelbaar”

“Mijn kind is erg onrustig”

“Mijn kind slaat de plank steeds mis, in een sociale situatie”

“Het lijkt wel of ik geen contact krijg, met mijn kind”

“Mijn kind is snel afgeleid en erg dromerig"

Vraagt u zich af of het gedrag van uw kind wel passend is bij de leeftijd?

Herkent u zich hierin? Heeft u twijfels of vragen over het gedrag van uw kind? Blijf er niet mee lopen en zoek hulp. U kunt de vragen bij de huisarts neerleggen en bespreken. Samen kunt u beslissen om specialistische hulp te zoeken. U kunt zich nu ook in Roosendaal aanmelden bij Virenze met uw vragen en twijfels over het gedrag van uw kind.

Samen zoeken wij uit wat er aan de hand is. Wij gaan na wat er nodig is om uw situatie te verbeteren. We zoeken mogelijkheden, die u en uw kind hebben, waardoor uw kind beter kan functioneren en het gezin meer leert omgaan met de situatie.

In Roosendaal kunnen wij onder meer diagnostiek verrichten. De behandeling is gericht op uw specifieke situatie. Indien nodig behoort de medicatiebegeleiding en ondersteuning ook tot de mogelijkheden. Kinderen en jongeren tot 18 jaar zijn welkom.

Mw. M. Vreugdenhil, jeugdarts

-

Virenze streeft ernaar om zonder wachtlijst te werken op al haar vestigingen. Dat wil zeggen dat u een afspraak krijgt binnen een periode van max. 4 weken, tenzij hieronder anders vermeld.

let op: de wachttijden zijn variabel en kunnen dus afwijken van de daadwerkelijke wachttijd. Om het zeker te weten kunt u het beste contact opnemen met de betreffende locatie
 

Actuele Wachttijden

Let op: Het is verplicht om u te kunnen legitimeren in de zorg, ook bij kinderen jonger dan 14 jaar. Daarover vindt u hier meer informatie.

Aanmelden

Zoek uw vestiging

Met 30 vestigingen in het hele land vind je snel een lokatie in jouw omgeving.