Nieuws

Continuïteit van zorg en bewaring van dossiers

13-12-2017

Op social media en vanwege communicatie door de gemeenten hebben wij ongeruste vragen van ouders gekregen over het voortzetten van de zorg voor hun kind door Virenze en het bewaren van de dossiers.

Belangrijke mededeling

05-12-2017

Virenze is een instelling die ambulante geestelijke gezondheidszorg levert aan kinderen en jeugdigen, volwassenen en ouderen binnen de specialistische en generalistische GGZ.

Gestresst als kind, ziek als volwassene

13-11-2017

Huiselijk geweld, verwaarlozing, seksueel misbruik; nare ervaringen in de kindertijd zijn funest voor de gezondheid op latere leeftijd.

Geen medicatie voor mijn kind!

11-01-2016

In de bijlage vind je het gehele artikel over medicatie voor ADHD door Peter Muris, Ida Holterman en het ADHD behandelteam van Virenze Riagg Maastricht

IREM studie van start

04-01-2016

In samenwerking met diverse universiteiten en instellingen in Nederland, Duitsland en Australië is bij Virenze-Riagg Maastricht

Pilot studie flashforward ImRs

04-01-2016

Op dit moment wordt bij de afdeling Angststoornissen van Virenze Riagg Maastricht in sa

Eetstoornissen bij Virenze Riagg

15-12-2015

Virenze Riagg Maastricht kent een rijke traditie in academisering. Onderzoek speelt een belangrijke rol, niet alleen voor de wetenschap maar ook voor de behandelingen die organisatiebreed worden gepraktiseerd.

Doe mee aan het onderzoek naar angst

16-10-2015

Bent u regelmatig angstig? Heeft u last van paniekaanvallen? Piekert u veel over de toekomst? Heeft u smetvrees? Controleert u alles? Vindt u dat u angstiger bent dan u zou moeten zijn en geeft het beperkingen in uw dagelijks leven?

Lichttherapie Virenze Riagg Maastricht

17-09-2015

Heeft u ook last van somberheid en toenemende vermoeidheid zodra de dagen korter worden en de herfst weer begint? Dan kan het zijn dat u last heeft van een seizoensgebonden depressie, een zogeheten winterdepressie.

Pagina's

Ervaringen met Virenze

“Gelukkig heb ik nu opnieuw controle over mijn eetbuien.”
“Ik kijk anders tegen mensen aan en voel dat ik makkelijker communiceer.”

Zoek uw vestiging

Met 30 vestigingen in het hele land vind je snel een lokatie in jouw omgeving.