Na een intensieve training houd ik nu zelfs tijd over!

Annemieke (32) is getrouwd en heeft drie kinderen. Ze werkt bij een grote multinational als directiesecretaresse.

‘In 2009 ben ik begonnen in deze baan. Ik had er erg veel zin in vooral omdat mijn vorige baan geen uitdaging meer voor me was. In deze baan zou ik flink kunnen doorgroeien en dat is wat ik wilde. In het begin had ik het reuze naar mijn zin. Vooral in het begin. Ik kreeg de tijd om te wennen aan mijn nieuwe baan omdat mijn voorganger nog twee maanden aanwezig was. Toen mijn voorgangster echter na 2 maanden weg ging, begon de ellende. Zo kreeg ik de taken die ik alleen moest doen niet af. Veel mensen die aan mijn bureau kwamen of ik dingen wilde regelen, de telefoon die ging, een notulen die voor een bepaalde tijd af moest zijn. Het leek wel of er 100 dingen gelijk gevraagd werden. De stapels papieren op mijn bureau werden groter en groter. Steeds vaker belde ik naar huis om te zeggen dat ik later kwam, steeds vaker nam ik werk mee naar huis om het daar af te maken. Het huishouden verslonsde en ik zag mijn man en kinderen steeds minder vaak. Wanneer ik thuis was, was ik ook niet bepaald gezellig. Ik was kribbig, onrustig, had hoofdpijn en sliep slecht. Ook had ik steeds meer behoefte aan een glas wijn om tot rust te komen. In het weekend probeerde ik te plannen wat ik de week daarna op mijn werk allemaal moest doen’.

Mijn man herkende de signalen !

De man van Annemieke herkende de signalen aangezien een collega van hem burnout was geraakt. Om dit bij zijn vrouw te voorkomen, is hij gaan zoeken op internet en zo op de site van Virenze Internettherapie terecht gekomen. Vervolgens heeft hij Annemieke voorzichtig aangesproken op wat hij zag gebeuren. Annemieke kon niet anders dan toegeven dat het zo niet verder kon en ze heeft zich aangemeld.

Nu hou ik zelfs weer tijd over !

‘Ik was blij dat mijn man er met me over is gaan praten. Ik zag op zich wel wat er gebeurde maar dacht het op te lossen met nog harder werken. Ook zei ik nog steeds tegen mezelf dat ik moest wennen aan de nieuwe baan. Na mijn aanmelding bij Virenze Internettherapie leerde ik vrij snel mijn stresssignalen herkennen en ook leerde ik te handelen wanneer deze ‘alarmbellen’ rinkelde. Ik leerde me op de juiste manier en op de juiste momenten ontspannen. Ook leerde ik mijn persoonlijke valkuilen kennen en mijn tijd beter te beheersen. Ik ontdekte dat ik niet op een constructieve manier met mijn taken en verantwoordelijkheden op mijn werk omging. Na een intensieve training ben ik weer de oude en houdt ik nu zelfs tijd over! Ik ben blij dat mijn man de signalen herkende want anders was ik veel dieper gezonken!’

Ervaringen met Virenze

“Ik kijk anders tegen mensen aan en voel dat ik makkelijker communiceer.”
“Éen ding ontbrak waardoor ik me nog steeds geen gelukkige vrouw voelde…”

Zoek uw vestiging

Met 30 vestigingen in het hele land vind je snel een lokatie in jouw omgeving.